Laat je inspireren door mijn cases

Christa Hiddinga
Cases | Nieuwe website

Christa Hiddinga

Christa kwam bij mij met de vraag om haar website een opfrisbeurt te geven. Ze had al een website maar deze volstond al een tijdje niet meer. Door de veranderingen in haar dienstverlening en doelstelling was het tijd voor vernieuwing.


Channa's
Cases | Nieuwe website & webshop

Channa's

Channa kwam bij mij omdat ze een nieuwe website nodig had voor haar bedrijf CHANNA'S. Ze had al een goed beeld van hoe haar website er uit zou moeten zien, maar had zelf niet de tools om dit ook uit te voeren. Channa gaf mij de opdracht om haar website compleet uit te werken naar haar wens.


Evelin Dorssers
Cases | Nieuwe website & logo

Evelin Dorssers

Evelin Dorssers is bij mij terecht gekomen omdat ze haar website wilde laten professionaliseren. Ze had zelf al een website gemaakt via Wordpress, maar deze was niet meer toereikend. Ze wilde meer uit haar online aanwezigheid halen en ik mocht haar daar bij helpen.


Paard & Partner
Cases | Website verbeteren

Paard & Partner

Ilse van Paard & partner heeft mee gedaan aan de Website Optimalisatie Dag waarbij het voornamelijk de wens was om een groter aantal inschrijvingen te hebben die na de proefperiode ook een betaald abonnement af gingen nemen.


Wood Sensation
Cases | nieuwe website

Wood Sensation

Wood Sensation had al een website, maar deze was niet meer toereikend. In de loop van de tijd was er een verandering in hun verkoopaanbod gekomen. De oude huisstijl moest in de nieuwe website terugkomen, vooral de kleur blauw moest behouden blijven.


Restaurant de Buren
Cases | nieuwe website

Restaurant de Buren

Restaurant “De Buren” verhuisde naar een nieuwe plek in Terheijden. Door hun vernieuwde uitstraling, volstond hun website niet meer. Het concept van Restaurant “De Buren” is om het eten samen te delen en te genieten van heerlijke tapas-gerechten.


Merel van Dooren Photography
Cases | nieuwe website

Merel van Dooren Photography

Fotografe Merel van Dooren ging onder een andere naam verder met haar bedrijf. Om deze reden vroeg ze mij een nieuwe website voor haar te maken. We zijn samen gaan kijken hoe we de nieuwe huisstijl het best konden doorvoeren op de website.


Simone Verbeek | Organic Art
Cases | nieuwe website & logo

Simone Verbeek | Organic Art

Kunstenares Simone Verbeek gaf mij de opdracht om haar beeldende kunst te vertalen in een uniek websiteontwerp. Haar beelden zijn geïnspireerd op de natuur en vertellen ieder hun eigen verhaal.


Hoe gezond is jouw website eigenlijk?

Laat nu vrijblijvend jouw website checken op mijn 10 punten-checklist en ontdek direct waarop je site geoptimaliseerd kan worden.

Direct de gratis check aanvragen Ik wil meer weten