Wij gebruiken cookies

Casa Norte een mooi appartement aan de Spaanse kust

 

Voor Casa Norte hebben we een website gemaakt, waarin je een kijkje kunt nemen in het appartement van Casa Norte. De website informeert de klant over de leuke bezienswaardigheden van het plaatsje Guardamar del Segura. En niet geheel onbelangrijk via de website kunnen er ook boekingen gemaakt worden.

Briefing

Opdrachtgever Casa Norte wil een appartement verhuren in Spanje. De opdrachtgever vroeg ons een volledige huisstijl te ontwerpen, waaronder een website. Op de website moet alle informatie over Casa Norte gemakkelijk te vinden zijn. De bezoeker van de website moet de mogelijkheid hebben het appartement via de website te boeken.

Toen wij op zoek waren naar iemand die voor ons vakantieappartement een website kon maken, kwamen we al snel bij Webvelopment terecht. Toen ze al onze wensen wisten te vertalen in een prachtige website waren we natuurlijk super tevreden!

 

- Casa Norte

Doelstelling

Een huisstijl en logo passend bij het thema Spanje

Overzichtelijke website met informatie over het appartement en de omgeving

De potentiële klant overtuigen tot het boeken van het appartement

De klant de mogelijkheid geven contact te leggen met de verhuurder

Casa Norte promoten via Facebook

Website met een korte laadtijd

 

Resultaat

Eerst hebben we de kleuren en de lettertypes in de huisstijl bepaald. Dit hebben we vervolgens doorgevoerd in een logo, visitekaartje, briefpapier en een website. Nadat het vormgeven van de elementen klaar was, hebben we de website gebouwd. De website moet gebruiksvriendelijk zijn en bekeken kunnen worden op zowel desktop, tablet als telefoon.

 

www.casanorte.nl

 

Wil je ook een professionele website laten maken? Klik hier voor meer informatie.

 

Op zoek naar een internetbureau dat het onmogelijke mogelijk maakt?

 
Neem vrijblijvend contact op met onze (web)designer Eva voor een oriënterend gesprek
 
hello@webvelopment.nl
 
+31 6 40 16 55 01