Wij gebruiken cookies

Contexxt is de tekstschrijver gericht op duurzaamheid en welzijn.

 

Lorenza Verbaten van Contexxt heeft ons gevraagd een restyle te maken van haar al bestaande website. Zodat zij haar bedrijf op een representatieve manier kan promoten. Het was voor Lorenza belangrijk dat haar website beter vindbaar zou worden en voorzien zou worden van de nodige online marketing technieken. Met deze website kan ze nu naamsbekendheid gaan opbouwen in de regio Breda. 

Briefing

Lorenza van Contexxt vroeg ons om haar bestaande website in een nieuwe jasje te steken. De oude website werkte niet naar behoren. Webvelopment heeft daarom, met behoud van haar huisstijl, een nieuwe website ontworpen. Waarmee Lorenza haar werkzaamheden als tekstschrijver op een goede manier kan presenteren op haar op maat gemaakte website.

Webvelopment heeft voor mij de website van Contexxt ontworpen en gebouwd. In dit proces waren zij toegankelijk en reageerden snel wanneer ik vragen had of als er iets veranderd moest worden. Het idee dat ik had qua stijl en vormgeving is goed omgezet in een concreet ontwerp. Het is helemaal in mijn stijl en weerspiegelt mij en mijn bedrijf perfect. Ik ben er super blij mee!

 

- Lorenza Verbaten

Doelstelling

Uniek ontworpen

Professionaliteit uitstralen

Geoptimaliseerd voor Google

Toekomst-proof 

Een cms zodat de klant zelf aanpassingen kan doen.

Werkend in veelvoorkomende browsers en smartphones

Voldoen aan de eisen van de AVG wet

 

Resultaat

Bij het creëren waren we het al snel eens over de opbouw van de website.  We hebben alle vereisten natuurlijk meegenomen in het ontwerp van de website. De website is geoptimaliseerd voor Google. Contexxt kan de website, nu hij live staat, ook zelf aanpassen via een gebruiksvriendelijk cms.

 

contexxtschrijver.nl

 

Wil je ook een professionele website laten maken? Klik hier voor meer informatie.

 

Op zoek naar een internetbureau dat het onmogelijke mogelijk maakt?

 
Neem vrijblijvend contact op met onze (web)designer Eva voor een oriënterend gesprek
 
hello@webvelopment.nl
 
+31 6 40 16 55 01