Wij gebruiken cookies

Ickers voor ondersteuning bij de studie, voor training en interim-management

 

Judith Zegers van Ickers heeft ons gevraagd een complete huisstijl te ontwerpen, zodat zij haar bedrijf op een representatieve manier kan promoten. Met deze huisstijl en haar website kan ze nu naamsbekendheid gaan opbouwen in de regio Breda.

Briefing

Judith van Ickers vroeg ons een volledige huisstijl te ontwikkelen, waaronder een logo, visitekaartje en briefpapier. Naast de huisstijl wilde Judith ook een website waarmee ze zichzelf en haar bedrijf op een goede manier kan presenteren. Ze kan nu starten met haar werkzaamheden als student-coach, trainer en interim-manager. Judith had ons gevraagd een vlinder in het logo te verwerken en het logo moest passend zijn bij de leeftijdscategorie van haar leerlingen.

Aansluitend op de ontwikkeling van het logo en de huisstijl voor Ickers heeft Eva de website ontwikkeld. Overzichtelijk, eenduidig en volledig. De reacties van bezoekers zijn vanaf de start al lovend. Dank je Eva, voor een bij Ickers passende website.

 

- Judith Zegers

Doelstelling

Een huisstijl die passend is bij mbo, hbo en havo/atheneum studenten

Een identieke styling

Het logo moet de aandacht trekken en vasthouden

Logo moet ontwikkeling uitstralen

Verschillende visitekaartjes voor werkzaamheden als student-coach/trainer en interim-manager

Een website waarop de potentiële klant makkelijk contact met Ickers kan opnemen.

Website geoptimaliseerd voor Google

Meerdere plaatsen waar Ickers recensies van klanten kwijt kan.

 

Resultaat

Bij het creëren van het logo heb ik meerdere logo’s in verschillende stijlen, kleuren en vlinders ontworpen en deze doorgestuurd aan de klant. Al snel viel de keuze op de hoekige, blauwe vlinder in combinatie met een strak lettertype. Het logo heb ik vervolgens gebruikt voor de visitekaartjes. Omdat er twee verschillende visitekaartjes werden gemaakt, zit er tussen beide kaartjes een klein verschil. Op het  visitekaartje van interim-manager staan namelijk geen kernwaarden en op die van student-coach/trainer wel. De visitekaartjes zijn daarna afgedrukt. Bij het ontwerpen van de website hebben we alle klantwensen verwerkt. We hebben hierbij gebruik gemaakt van het ontworpen logo en andere wensen van de klant. Daarna hebben we de website geoptimaliseerd voor Google. Ickers kan de website, nu hij live staat, zelf aanpassen via een cms.

 

www.ickers.nl

 

Wil je ook een professionele website laten maken? Klik hier voor meer informatie.

 

Op zoek naar een internetbureau dat het onmogelijke mogelijk maakt?

 
Neem vrijblijvend contact op met onze (web)designer Eva voor een oriënterend gesprek
 
hello@webvelopment.nl
 
+31 6 40 16 55 01