Wij gebruiken cookies

inbegeleiding voor meer dan huiswerk begeleiding alleen

 

Ingrid Vader van inbegeleiding heeft ons gevraagd een poster te ontwerpen zodat zij naamsbekendheid kon opbouwen in de regio van haar vestigingsplaats.  De poster werd in het dorp opgehangen. Ook heeft de Facebook-campagne zijn werk gedaan.

Briefing

De opdrachtgever inbegeleiding vroeg ons een poster te maken passend bij de huisstijl. De poster moest op meerdere plekken in de vestigingsplaats opgehangen worden om bekendheid op te bouwen en klanten te werven. Deze poster is aan het begin van het schooljaar opgehangen, zodat ouders attent gemaakt werden op de aanwezigheid van huiswerkbegeleiding in hun woonplaats.

De poster heeft een frisse uitstraling. Het geeft goed weer waar inbegeleiding voor staat. De poster heeft op meerdere plaatsen in het dorp gehangen. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Webvelopment de opdracht heeft uitgevoerd. Korte lijnen maken de communicatie makkelijk

 

- Ingrid Vader

Doelstelling

moet de kleuren blauw en paars bevatten

passend zijn bij het thema “back to school”

de aandacht trekken en vasthouden

een rustige en aansprekende vormgeving hebben

 

Resultaat

Bij het ontwerpen van de poster hebben we eerst een concept ontworpen. Hierna hebben we foto’s genomen van schoolspullen en een schrijfblok. Daarna hebben we de foto bewerkt, zodat de kleuren mooier worden. Vervolgens hebben we de tekst erin geplaatst. De poster kon vervolgens naar de drukker waar het op de juiste manier is afgedrukt. De klant was tevreden met het eindproduct en heeft lang plezier gehad van de posters.

 

Wil je ook een wervende poster laten ontwerpen? Klik hier om er meer over te lezen.

 

Op zoek naar een internetbureau dat het onmogelijke mogelijk maakt?

 
Neem vrijblijvend contact op met onze (web)designer Eva voor een oriënterend gesprek
 
hello@webvelopment.nl
 
+31 6 40 16 55 01