Wij gebruiken cookies

Ben je al Social Media Proof?

 

Kitty Tieman van Social Media Proof heeft ons gevraagd een logo te ontwerpen, zodat zij haar Facebook-pagina met een sterk ontworpen huisstijl kan promoten. Het logo is doorgevoerd in haar Facebook-post zodat zij haar Facebook-pagina met een  samenhangende huisstijl kan presenteren.

Briefing

De opdrachtgever Social Media Proof vroeg ons een logo te maken passend bij het thema sociaalmedia, zodat zij haar Facebook-pagina met een sterk ontworpen huisstijl kan promoten. Het logo moest passen bij de sfeer van de al bestaande Facebook-pagina. Het is de wens van de klant om diverse elementen te combineren in een strak logo. Deze elementen waren: tree of life, flower of life, wereldbol en een toverstaf. Het gemaakte logo wordt gebruikt op haar Facebook-pagina.

Wat een proces! Webvelopment heeft met hun talent, mijn passie en reden van bestaan weten om te zetten in een logo. Een bjjzonder avontuur om samen met Webvelopment op pad te gaan om een logo te co-creëren!! Webvelopment GO!

 

- Kity Tieman

Doelstelling

een nieuwe huisstijl passend bij het thema sociaal media

het logo moest de look en feel hebben van een keurmerk

diverse elementen moeten gecombineerd worden in een strak logo

het logo moet de aandacht trekken en vasthouden

een rustige en aansprekende vormgeving

een identieke styling

 

Resultaat

Bij het ontwerpen van het logo hebben we eerst een aantal concepten ontworpen. Hieruit konden we samen een passende selectie maken. De klant vroeg ons om meerdere elementen terug te brengen in 1 mooi logo. Omdat de verschillende elementen niet te combineren waren, hebben we verschillende concepten ontwikkeld. Uiteindelijk hebben we het logo gekozen met de wereldbol en de flower of life in de vorm van een keurmerk. Na nog wat schuiven met kleuren en elementen hebben wij de klant tevreden kunnen maken met een prachtig logo.

 

Wil je ook een sterk ontworpen logo laten ontwerpen? Klik hier om er meer over te lezen.

Op zoek naar een internetbureau dat het onmogelijke mogelijk maakt?

 
Neem vrijblijvend contact op met onze (web)designer Eva voor een oriënterend gesprek
 
hello@webvelopment.nl
 
+31 6 40 16 55 01