Wij gebruiken cookies

Grote resultaten hebben grote ambities nodig

 

De beste advertentie is een goed product

 

Wat als je een bedrijf hebt maar niemand weet dat je bestaat. Je hebt moeite je bedrijf online vindbaar te maken. Je weet niet hoe je je doelgroep bereikt. Elk bedrijf wil goed gevonden worden. Wij kunnen je gericht helpen deze doelstelling te bereiken.

Wordt de website van jouw bedrijf slecht gevonden of ben je een startende ondernemer en wil je naamsbekendheid opbouwen? Dan ben je bij Webvelopment aan het juiste adres. Wij helpen je op het gebied van zoekmachinemarketing, email marketing en sociale media.

 

Een vindbare website

Heb je een prachtige website maar word je niet gevonden? Er zijn veel verschillende  zoekmachines van Google, Bing tot Yahoo. Daarin komen bepaalde websites altijd op de eerste plek te staan en dat is natuurlijk niet zomaar. De zoekmachine scant bijvoorbeeld de code en de structuur van de website en bepaalt zodoende welke ranking jouw website krijgt. Je kunt natuurlijk ook betalen om zo hoog mogelijk te komen. Je gaat dan betalen op het moment dat er op jouw website geklikt wordt. Webvelopment adviseert over zoekmachine-optimalisatie zodat jouw bedrijf beter vindbaar is.

Wat een proces! Webvelopment heeft met hun talent, mijn passie en reden van bestaan weten om te zetten in een logo. Een bjjzonder avontuur om samen met Webvelopment op pad te gaan om een logo te co-creëren!! Webvelopment GO!

 

 

- Kity Tieman

Passende nieuwsbrieven

Wil je graag nieuwsbrieven versturen, maar heb je geen idee welke tools je kunt gebruiken? Heb je moeite om klantendata vast te leggen of te analyseren? Niet alle klanten hebben hetzelfde koopgedrag. Als je jouw klanten persoonlijk benadert, ga je servicegericht te werk. Een klant wenst nieuwsbrieven die bij hun interesses passen. Niet alleen de inhoud en het taalgebruik van de nieuwsbrief is belangrijk, ook de vormgeving geeft de juiste uitstraling weer. Als de interesses van de klant veranderen, zal het aangepast moeten worden. Bij Webvelopment gaan wij met behulp van onze kennis aan de slag voor een nieuwsbrief die zo goed mogelijk past bij je bedrijf en jouw klanten.

 

Adverteren via Facebook of instagram

Wil je sociale media in gaan zetten voor jouw bedrijf? Of gebruik je al sociale media maar weet je niet goed wat er mee te doen? Het zomaar schieten met post heeft natuurlijk geen zin. Je wilt je doelgroep via de juiste kanalen bereiken. Je zult eerst je strategie moeten bepalen, anders kost het veel tijd zonder dat je enig resultaat behaald. Webvelopment adviseert over de juiste media-keuze, passend bij de strategie en je budget.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Wil je graag je bedrijf promoten, beter laten opvallen of beter gevonden worden? Webvelopment zorgt voor een oplossing die passend is bij je wensen.

Op zoek naar een internetbureau dat het onmogelijke mogelijk maakt?

 
Neem vrijblijvend contact op met onze (web)designer Eva voor een oriënterend gesprek
 
hello@webvelopment.nl
 
+31 6 40 16 55 01