Haal meer uit je online aanwezigheid

Voor het ontwerpen, bouwen of optimaliseren van je website ben je bij Webvelopment aan het juiste adres. Door mijn veelzijdige kennis op het gebied van design en ontwikkeling heb je één aanspreekpunt en krijg je altijd persoonlijke aandacht. Ik ondersteun bij het maken van de juiste keuzes en inspireer je graag om meer uit je online aanwezigheid te halen!  

WEBDESIGN

Als de structuur van je website onoverzichtelijk is, haakt de bezoeker af. Als je kleuren voor je website kiest die niet passend zijn, spreek je de bezoeker niet aan. Als je het verkeerde font gebruikt, zet je de bezoeker niet aan tot lezen. Als je onscherpe afbeeldingen hebt, komt het de professionaliteit niet ten goede.

 

Ik ontwerp heldere websites, die jouw bezoeker wel aanspreken. Design en functionaliteit zijn optimaal op elkaar afgestemd. Doordat ik geen standaard formats gebruik, zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Denk je dat jouw website verbeterd kan worden of wil je een website laten ontwerpen? Laat mij jou inspireren om online een nieuwe weg in te slaan.

WEBDEVELOPMENT

Hoe vervelend is het als je website er een eeuwigheid over doet om te laden of dat de bezoeker op een knopt klikt, die helemaal niet werkt. Je wilt natuurlijk niet dat de persoonlijke gegevens van je klant op straat komen te liggen, omdat je website niet goed beveiligd is. Of je website wordt helemaal niet gevonden.

 

Een uniek ontworpen site is natuurlijk mooi, maar de functionaliteit van je website is minstens zo belangrijk. Als je website optimaal werkt, is de kans groter dat je website goed gevonden wordt en dat de bezoeker langer op je site blijft. En je wilt vanzelfsprekend dat je website goed leesbaar is in veelvoorkomende browsers en op smartphones. Als je aanpassingen wilt doen kan dat met het gebruiksvriendelijk CMS. Ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt. Heb jij het idee dat jouw website hapert? Ik zorg voor een optimale website waarmee je nieuwe klanten aantrekt, je bereikbaarheid vergroot en je imago versterkt. 

WEBOPTIMIZATION

Je kunt ervan uitgaan dat als ik jouw website bouw, de site optimaal is op vindbaarheid, functionaliteit en de gewenste actie oplevert. Wordt je website slecht gevonden? Haakt de bezoeker te snel af? Of levert je website te weinig conversie op?

 

Soms is het bouwen van een compleet nieuwe website niet nodig, dan kunnen we ook met wat kleine aanpassingen de website optimaliseren. Zoals het verbeteren van je vindbaarheid, het sneller maken of het beveiligen van je website. Ik ondersteun jou bij het maken van de juiste keuzes of het nu gaat om informeren of verkopen. Er zal aan jouw website niets ontbreken! Twijfel jij of je wel alles uit je website haalt? Vraag dan nu mijn website-check aan en krijg gratis advies.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Heb je een website nodig of wil je een bestaande verbeteren? Ik maak een website op maat die aansluit bij je wensen en budget. Webvelopment biedt een goede service. Niet alleen voor nu, maar ook voor later.

Hoe gezond is jouw website eigenlijk?

Laat nu vrijblijvend jouw website checken op mijn 10 punten-checklist en ontdek direct waarop je site geoptimaliseerd kan worden.

Direct de gratis check aanvragen Ik wil meer weten
Cookies?