het optimale uit je website halen?

Ja, dit wil ik!

“Je hebt niks aan een prachtige website die niet gevonden wordt”

Hoe zorg je dat jouw bezoeker 

star langer op je website blijft?
star wel die ene aanvraag doet?
star niet de weg kwijt raakt?
star snel kan vinden wat hij zoekt?

 

Het antwoord hoeft niet moeilijk te zijn!

Met unieke uitgewerkte doelstellingen gaan we samen met je website aan de slag.  Of het nou het verbeteren van de vindbaarheid, het meer conversie krijgen, of het optimaliseren van de snelheid van je website is. Geen doel is te gek om je website beter te maken. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

WAT LEVERT HET JE OP?

Heel eenvoudig gezegd, je website wordt optimaal! We kijken naar de doelstellingen die je met je website hebt. We scannen elk blok en elke pagina, zodat we erachter komen waar verbeterpunten liggen en wat we aan kunnen pakken. Vaak is er een optimalisatie nodig op meerdere vlakken. 

 

Of de doelstelling van je website nou is meer conversie behalen, een betere beveiliging krijgen, of het verbeteren van de vindbaarheid of de snelheid, je website zal sowieso verbeterd worden gericht op het doel dat jij hebt!

 

Wanneer jouw website helemaal geoptimaliseerd is, is jouw website afgestemd op wat jij met je website wilt bereiken.

WAT GAAN WE DOEN?

Eerst kijken we samen naar waar de verbeterpunten liggen. Op basis van mijn bevindingen over de website in combinatie met wat jij met je website wilt bereiken, breng ik een advies uit.

 

Op basis van het advies gaan we aan de slag met je website. We maken een planning op basis van de urgentie van de aanpassingen en hoe snel de aanpassingen doorgevoerd moeten zijn.

 

Aan het einde van het traject hebt je een verbeterde website en kan je op een professionelere manier met je website verder groeien!

Waar & wanneer?

Als je graag je website wilt laten optimaliseren, kan je altijd kosteloos een gesprek inplannen via het contactformulier onderaan deze pagina.

Voor wie is het?

Voor iedereen die alles uit zijn website halen! Heb jij zelf de kennis niet, maar wil je wel alles uit je eigen website halen, dan is het uitgebreide persoonlijke advies erg geschikt voor jou!

Wat krijg je?

Een geoptimaliseerde website waarmee jij wel je doelstellingen met je website bereikt!

We al direct resultaat van de veranderingen die we hebben aangebracht. We vonden het de tijds- en geldinvestering dan ook meer dan waard. 

 

- Paard & Partner
 

Investering vanaf € 300,- (excl. btw)

star

Geen zorgen meer over hoe je je website optimaal krijgt!

star Je website wordt door wel 4 experts nagekeken op de verbeterpunten
star Een persoonlijk advies over je website 
star Persoonlijke ondersteuning en contact
star Gericht matig het doel van je website bereiken!

 

Cookies?