Binnen 1 dag een optimale website?

Ja, dit wil ik!
Girl teaching about website optimization

“Wist je dat een bezoeker binnen 10 seconden besluit of hij op jouw website blijft of niet?!”

Hoe zorg je dat jouw bezoeker

star langer op je website blijft?
star wel die ene aanvraag doet?
star niet de weg kwijt raakt?
star snel kan vinden wat hij zoekt?

 

Het antwoord hoeft niet moeilijk te zijn!

Je website kan soms al met behulp van wat kleine aanpassingen een heel stuk beter functioneren! Als je mee doet met de Website Optimalisatie Dag kom je er binnnen 1 dag achter waar de verbeterpunten liggen en gaat daar direct mee aan de slag. Ben je benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

Wat levert het je op?

Met de Website Optimalisatie Dag heb je binnen één dag een optimaal functionerende website.

 

Na een grondige analyse van je website door wel 4 experts en de presentatie, ga je in een kleine groep van maximaal drie andere ondernemers aan de slag. Aan het einde van de dag heb je een optimale website en weet je precies waar je in de toekomst op moet letten om je website ook optimaal te houden

Wat gaan we doen?

De dag bestaat uit 2 delen. Vóór de lunch krijg je alle informatie over hoe een optimale website eruit ziet. 's Middags ga je individueel en doormiddel van een advies met je website aan de gang. Ik zorg voor de begeleiding die je eventueel nodig hebt. 

 

Aan het einde van de dag ga je naar huis met een website die voor iedereen goed leesbaar is, waar de bezoeker op blijft hangen en die actie oplevert. Wat wil je nog meer?

Waar & wanneer?

Alle dagen van de Website Optimalisatie Dag zijn in verband met Corona tot nadere informatie van de overheid geannuleerd. Voor meer informatie stuur gerust een mailtje naar hello@webvelopment.nl

Voor wie is het?

Wil je alles uit je website halen, maar heb je zelf de kennis of de middelen niet? Dan is de Website Optimalisatie Dag erg geschikt voor jou!

Wat krijg je deze dag?

Waardevolle tips voor een optimale website. Ondersteuning bij het doorvoeren van verbeteringen. Een volledig verzorgde dag (incl. lunch)

Zelf zien we al direct resultaat van de veranderingen die we hebben aangebracht. We vonden het de tijds- en geldinvestering dan ook meer dan waard. We raden iedereen aan om hieraan deel te nemen!
- Paard & Partner
 

Investering € 250,- (excl. btw)

star 7 uur lang toegang tot een webspecialist
star Een persoonlijk advies over je website 
star Je website word door wel 4 experts nagekeken op verbeterpunten
star Waardevolle tips voor een optimale site
star Ondersteuning bij het doorvoeren van de verbeteringen
star Een volledig verzorgde dag
Required
Required
Required

Alle velden met een (*) zijn verplicht.