Maak je website razendsnel!

Maak je website razendsnel met behulp van deze cursus!

Wat is er vervelender dan een langzame website!! Maar hoe maak je nou jouw website sneller? Dit is de reden waarom ik jou helemaal meeneem van A tot Z in het proces van het versnellen van je website.

 

Ja, dit wil ik!

online cursus op jouw tempo

Maak je website razendsnel!

star Van A tot Z leer je hoe je jouw website sneller maakt
star Op je eigen tempo je website verbeteren
star Alles over goede hosting, code en verkleinen van code en foto's
star

+ 3 uur aan videomateriaal

star Stap voor stap alle aspecten van je website aanpakken
star De cursus doorlopen via een gebruiksvriendelijk platform
star Handleidingen hoe je de aanpassingen doet
star

Persoonlijke begeleiding bij vragen

star En nog veel meer extra's...
Ja, dit wil ik!

Wat levert het je op?

Met de cursus maak je website razendsnel leer je niet alleen je website snel te maken maar hem ook snel te houden!

 

Ik neem je stap voor stap mee en laat je zien welke stappen er doorlopen moeten worden om een website sneller te maken. Je gaat leren wat er nodig is om je website een optimale snelheid te geven voor de bezoeker en de zoekmachine. De zoekmachine geeft namelijk voorrang aan websites die snel zijn.

 

Aan het einde van deze 2 maanden heb je een optimale website en weet je precies waar je in de toekomst op moet letten om je website ook optimaal te houden.

WAT GAAN WE DOEN?

Door het doorlopen van de 5 modules, maak je je website optimaal. Per module leg ik uit wat het belang is van het verbeteren van dat deel en hoe je dat kunt doen.

 

In het materiaal neem ik je stap voor stap mee met voorbeelden en ik laat op een Wordpress website zien hoe je de aanpassingen doet, zodat jij alle stappen goed mee kunt doen! Heb je toch vragen tussendoor? Geen paniek je mag me zelfs mailen!

 

We gaan je website technisch verbeteren, zodat jouw bezoeker niet meer afhaakt, omdat je website wat traag is. Ook zorgen we ervoor dat jouw website technisch goed is voor de zoekmachine.

Wanneer & hoe?

De training bevat 5 online modules met per module gemiddeld 20 minuten aan video's, tips, do’s & don’ts en veel meer. De training start op 1 juni en is op jouw eigen tempo te volgen via het cursus platform. Je krijgt vanaf 1 juni 2 maanden toegang tot het materiaal.

Voor wie is het?

Deze curus is gemaakt voor iedereen maar de voorbeelden hoe je de aanpassingen doet zijn gebasseerd op een wordpress website zodat jij direct met de stappen mee kan klikken.

Persoonlijke begeleiding!

Heb je het idee dat deze curus te technisch voor je gaat zijn? Geen zorgen wat je krijg persoonlijke begeleiding in het doorvoeren van de aanpassingen. Heb je tijdens de cursus vragen of kom je er niet helemaal uit? Geen zorgen want je kan me gewoon mailen met vragen!

De cursus van Eva is super praktisch en ik kon direct aan de slag met mijn website! Door het toepassen is mijn website sneller geworden en het verbaasde mij dat ik dit allemaal zelf kon. Ik dacht altijd dat ik hiervoor een websitebouwer nodig had. Echt een aanrader dus voor iedereen die meer uit zijn website wil halen!
- Erika
 

Investering van 120,- (excl. btw)

star 3 + uur aan beeld materiaal
star Video's waarin je stap voor stap meegenomen wordt in de verbeteringen
star Voorbeelden afgestemd op een Wordpress website. 
star Waardevolle tips voor een optimale site
star Ondersteuning bij het doorvoeren van de verbeteringen
star Binnen 5 modules een optimale website
star 2 maanden toegang

 

Required
Required

Alle velden met een (*) zijn verplicht.