Mijn werkwijze bij het bouwen of verbeteren van je website

Mijn werkwijze is erop gericht om jouw bedrijf de online aanwezigheid te geven die het verdient. Ik luister, adviseer en ondersteun, met als doel de online aanwezigheid te optimaliseren. Zodat jij je onlinegroei kan realiseren. 

listen & understand

Allereerst bekijk ik wat jij en je bedrijf nodig hebben. Wij brengen samen jouw belangrijkste wensen en behoeften in kaart. Om je bedrijf te kunnen laten groeien, onderzoek ik waar de kansen liggen en bekijken we hoe jouw online aanwezigheid versterkt kan worden.

see & decide

Op basis van de informatie uit het onderzoek, doe ik je een voorstel hoe ik jouw website ga optimaliseren. Dit kan in de vorm zijn van het verbeteren van de vindbaarheid van je huidige website, maar ook in het maken van een nieuw ontwerp of het bouwen van een compleet nieuwe website.

Think & plan 

Als de analysefase is afgerond, ga ik een concreet plan opstellen. Hierin staat welke werkzaamheden uitgevoerd zullen worden en binnen welk tijdsbestek. Jij weet daardoor goed waar je aan toe bent. Ook maken we samen afspraken over de feedback momenten.

do & start

Hierna ga ik aan de slag. Om het vooraf opgestelde plan goed tot zijn recht te laten komen, vraag ik jou regelmatig om input en feedback. Als alle werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd, kan de website online geplaatst worden. Het CMS dat ik gebruik is eenvoudig en dat betekent dat je later zelf aanpassingen kunt doen aan je website.

care & DEVELOP

Om je bedrijf te blijven ontwikkelen is het belangrijk om je website goed te onderhouden. Het is aan te raden om af en toe je visie onder de loep te nemen en je website te verfrissen. Ik ondersteun hierin graag. Zo blijft je website optimaal!

Hoe gezond is jouw website eigenlijk?

Laat nu vrijblijvend jouw website checken op mijn 10 punten-checklist en ontdek direct waarop je site geoptimaliseerd kan worden.

Direct de gratis check aanvragen Ik wil meer weten