Channa's | Pure food | Sparkling life

Channa kwam bij mij omdat ze een nieuwe website nodig had voor haar bedrijf CHANNA'S. Ze had al een goed beeld van hoe haar website er uit zou moeten zien, maar had zelf niet de tools om dit ook uit te voeren. 

 

Channa gaf mij de opdracht om haar website compleet uit te werken naar haar wens. Voor Channa is het belangrijk dat de website laagdrempelig voor een bezoeker is, zodat haar diensten en producten echt verkocht kunnen worden.

 

Voor haar cupping-pagina is het belangrijk dat bezoekers zelf snel een afspraak kunnen inplannen in de online agenda. Voor haar webshop waarin zij de “innerglow mix” verkoopt, is het belangrijk dat de bezoeker eenvoudig producten kan bestellen. Ook moesten daar systemen aan gekoppeld worden, zodat het verzendproces voor zowel Channa als de klant zo soepel mogelijk zou verlopen. Verder is het fijn dat een potentiële klant input krijgt voor lekkere innerglow recepten en natuurlijke oplossingen voor lichamelijke klachten. 

 

We hebben er in het ontwerp voor gekozen om zo dicht mogelijk bij persoonlijkheid van Channa te blijven zodat het echt bij haar aansluit.

 

Door deze nieuwe website heeft Channa een plek waar zij haar platform op kan uitbouwen. Ze heeft een optimale website voor conversie, vindbaarheid en snelheid en haar website is goed beveiligd!

 

channas.bio

Wauw wauw wauw! Dromen zijn werkelijkheid. Vanuit pure intenties hebben wij ons online universum voor Channa's gemanifesteerd. Can't believe it! Nooit mogen dromen en hopen, dat we samen zo'n mooi resultaat hebben neergezet. Door onze ogen ben jij de beste website specialist die er is, je bent enorm goed in wat je doet en denkt in creatieve oplossingen mee. Jij wist het gevoel, uitstraling en visie van Channa's perfect te vertalen in een adembenemende website. Dankbaar voor onze liefdevolle verbinding. Cheers naar nog meer moois! 

- Channa

Hoe gezond is jouw website eigenlijk?

Laat nu vrijblijvend jouw website checken op mijn 10 punten-checklist en ontdek direct waarop je site geoptimaliseerd kan worden.

Direct de gratis check aanvragen Ik wil meer weten