Wij gebruiken cookies

Werken met passie is wat wij doen

 

Samen kunnen we mooie dingen maken!

 

Onze kernwaarden zijn onder andere kwaliteit, transparantie en wij zijn samenwerkingsgericht. Wij vinden het belangrijk om jouw input te verwerken en je regelmatig een terugkoppeling te geven. Wij maken samen het product dat volledig aan je wensen voldoet.

Webvelopment zet een idee om in een product. Ons doel is om de wensen van de opdrachtgever te weerspiegelen in een mooi ontwerp of een stijlvolle website. Samen gaan we aan de slag om het ideale product te bereiken. We zullen hierbij rekening houden met de factoren tijd en het budget. Wij willen helder communiceren en zullen regelmatig om feedback vragen. Jij tevreden, wij tevreden.

 

De naam

De naam Webvelopment is ontstaan uit website en development. Development betekent bouwen en dat is precies wat wij doen. Bouwen aan een goede relatie, maar ook bouwen aan een mooi product. Als full-service internetbureau pakken wij alles aan.

 

De visie

Kwaliteit staat bij ons bovenaan en wij zullen alles doen om deze te leveren. Transparantie is een van onze kernwaarden. Wij zullen regelmatig een terugkoppeling geven, zodat we samen kunnen werken aan een product naar wens. Werken doen wij met passie en dat willen wij graag overbrengen. Met onze grote drive, creativiteit en ons perfectionistisch oog maken wij het product dat precies bij je past.

 

De missie

Onze missie is de klant exact te geven wat zij nodig heeft. Van een sterk ontworpen visitekaartje tot een wervende banner, alles is mogelijk. Wij hebben een hart voor het vak en willen dat ook uitdragen. Wij maken graag het onmogelijke mogelijk. Dus kom maar op met je uitdaging. Wij gaan hem aan!

 

Wil je weten over onze werkwijze? Klik hier.

Op zoek naar een internetbureau dat het onmogelijke mogelijk maakt?

 
Neem vrijblijvend contact op met onze (web)designer Eva voor een oriënterend gesprek
 
hello@webvelopment.nl
 
+31 6 40 16 55 01