Christa Hiddinga | Content creatie

Christa kwam bij mij met de vraag om haar website een opfrisbeurt te geven. Ze had al een website maar deze volstond al een tijdje niet meer. Door de veranderingen in haar dienstverlening en doelstelling was het tijd voor vernieuwing. 

 

Dus gingen we samen aan de slag om haar website compleet naar haar wens uit te werken. Door middel van de strategische kick-off bepaalden we samen waar we naartoe wilden met haar bedrijf en de structuur van de website. Voor Christa haar website is het belangrijk dat de diensten overzichtelijk worden weergegeven en dat de website bezoeker direct kan zien wat Christa voor hem/haar kan betekenen.

 

Voor de pagina’s waar het aanbod vermeld staat, is het belangrijk dat een bezoeker direct een afspraak kan inplannen via de website en dat het de bezoeker zo min mogelijk weerstand kost om iets bij Christa af te nemen. Hierin moest het gratis aanbod een prominente plek krijgen op de website.

 

We hebben er in het ontwerp voor gekozen om zo dicht mogelijk bij de persoonlijkheid van Christa te blijven, zodat het ontwerp echt bij haar aansluit. We hebben hier natuurlijk ook rekening gehouden met haar bestaande huisstijl. 

 

Door deze nieuwe website heeft Christa een plek waar zij haar platform op kan uitbouwen. Ze heeft een optimale website voor conversie, vindbaarheid en snelheid en haar website is goed beveiligd!

 

christahiddinga.com

Ik ben super blij met de website die Eva voor mij gemaakt heeft. Na een aantal jaren zelf gestoeid te hebben met het maken en onderhouden van een website, was het tijd voor iets professionelers. 

Wat ik fijn vond was dat Eva de juiste vragen stelde over de doelgroep en de diensten, zodat alles op de website daar goed op afgestemd werd. Eva laat je nadenken over wat je nu eigenlijk wil uitstralen en vertellen en hoe je dit het beste vertaalt naar content op je website.

Wat is ook fijn vond is dat Eva niet alleen kijkt naar het uiterlijk van je website, maar ook de techniek erachter. Zo is mijn website nu gebruiksvriendelijk en snel.

- Christa Hiddinga

Hoe gezond is jouw website eigenlijk?

Laat nu vrijblijvend jouw website checken op mijn 10 punten-checklist en ontdek direct waarop je site geoptimaliseerd kan worden.

Direct de gratis check aanvragen Ik wil meer weten