Racing Evelin

Evelin Dorssers is bij mij terecht gekomen omdat ze haar website wilde laten professionaliseren. Ze had zelf al een website gemaakt via Wordpress, maar deze was niet meer toereikend. Ze gaf mij de opdracht om, passend bij haar stoere imago, een website te ontwerpen met een nieuwe huisstijl. Voor Evelin was het erg belangrijk dat er een duidelijke navigatie tussen het business- en racing deel zou komen. Voor racing was het onder andere belangrijk dat er een plek zou komen voor haar behaalde resultaten. Voor business was het belangrijk dat er vermeld werd dat ze automotive content creator, spreekster en rijvaardigheidstrainer is en Ladies only events organiseert. Voor de blog was een filter nodig voor diverse content, waaronder video's, blogs, vlogs, vermeldingen in de media en rij impressies. We hebben in het ontwerp van de website gekozen om het stoere uiterlijk van de branche te behouden. Daarom hebben we gekozen voor een donkere achtergrond met aquablauw als detail kleur en een grof lettertype.

 

Door deze nieuwe website heeft Evelin een plek waar ze haar hele platform op kan uitbouwen. Ze heeft een optimale website voor conversie, vindbaarheid en snelheid en haar website is goed beveiligd.

 

evelindorssers.nl

Eva is een expert in haar gebied, behulpzaam, geduldig en is heel fijn om mee te werken. Ben trots op mijn website!

 

- Evelin Dorssers

Hoe gezond is jouw website eigenlijk?

Laat nu vrijblijvend jouw website checken op mijn 10 punten-checklist en ontdek direct waarop je site geoptimaliseerd kan worden.

Direct de gratis check aanvragen Ik wil meer weten