Dé datingsite voor paardenmensen

Ilse van Paard & partner heeft mee gedaan aan de Website Optimalisatie Dag. Ilse had twee wensen. Naast een groter aantal inschrijvingen via haar website wilde zij het aantal betaalde abonnementen na de proefperiode verhogen. 

 

We hebben het proces van inschrijven samen onder de loep genomen en dit vervolgens geoptimaliseerd. Ook hebben we de structuur van de website na een aantal tests verbeterd. De pagina’s en het menu zijn nu veel logischer en klantvriendelijker ingericht voor de bezoeker. We hebben ook uitgezocht waarom mensen juist wel en juist niet lid worden of blijven. 

 

De leesbaarheid van de website is aangepakt. Ook hebben we gekeken naar het conversie ratio. Tenslotte heb ik voor Ilse nog software geïnstalleerd, zodat zij meer bezoekers van de website te spreken krijgt. Zodat zij de bezoekers meer te spreken krijgt over het proces van inschrijven en het werken met de website. En daarop kan handelen

 

paard&partner.nl

Website mockup telefoon Paard&Partner Website mockup Website Paard&Partner Website mockup diverse devices Paard&Partner
We hebben deelgenomen aan de Website Optimalisatie Dag. Het was een heel waardevolle dag, waarbij alle aspecten van een website terugkomen. Eva neemt de tijd voor je, weet waar ze over praat en is erg volledig.

Wat heel fijn was, was de voorbereiding. Ze heeft zich goed verdiept in de websites, waardoor je erg waardevolle tips krijgt die op jouw site van toepassing zijn.

Ook de dag zelf was zeer zorgvuldig voorbereid. We werden netjes verzorgd en kwamen niks te kort.

Zelf zien we al direct resultaat van de veranderingen die we hebben aangebracht. We vonden het de tijds- en geldinvestering dan ook meer dan waard. We raden iedereen aan om hieraan deel te nemen!
- Paard & Partner

Hoe gezond is jouw website eigenlijk?

Laat nu vrijblijvend jouw website checken op mijn 10 punten-checklist en ontdek direct waarop je site geoptimaliseerd kan worden.

Direct de gratis check aanvragen Ik wil meer weten