Restaurant de Buren Terheijden

Restaurant “De Buren” verhuisde naar een nieuwe plek in Terheijden. Door hun vernieuwde uitstraling, volstond hun website niet meer. Het concept van Restaurant “De Buren” is om het eten samen te delen en te genieten van heerlijke tapas-gerechten. Om deze reden hebben we gekozen voor een website met een warme, open uitstraling. Het is bij de website belangrijk dat de gasten via de website kunnen reserveren, de menukaart kunnen bekijken en op een eenvoudige manier contact op kunnen nemen. De opgenomen menukaart op de website bevat een aantal categorieën, waaronder borrel, tapas en diner. In een later stadium zal restaurant “De Buren” ook opengaan voor de lunch. De website moest zo gemaakt worden dat de website ook nog uitgebreid kan worden.

 

deburenterheijden.nl

Responsive webdesign telefoon Restaurant de Buren Webdesign Restaurant de Buren Responsive webdesign Restaurant de Buren
Hoe dat wij als restaurant De Buren Webvelobment hebben ervaren:  Eva is een jonge enthousiaste onderneemster met een goede kijk op haar vakgebied. Professionele hulp van A tot Z voor het in elkaar zetten van een goed werkende site, wat verder gaat dan alleen wat tekst en foto’s onder elkaar zetten. Eventuele hulp bij het maken van foto’s of leuke stukjes tekst in elkaar zetten of aanpassen is voor Eva ook geen probleem. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en haar manier van werken. Ik kan het u zeker aanbevelen!
- Sander Fuik

Hoe gezond is jouw website eigenlijk?

Laat nu vrijblijvend jouw website checken op mijn 10 punten-checklist en ontdek direct waarop je site geoptimaliseerd kan worden.

Direct de gratis check aanvragen Ik wil meer weten