Restaurant de Buren Terheijden

Restaurant “De Buren” heeft de opdracht gegeven om een website te maken passend bij hun nieuwe pand, gelegen in het centrum van Terheijden. Hun concept is om het eten samen te delen en te genieten van heerlijke tapas gerechten. Het is bij de website belangrijk dat de gasten via de website kunnen reserveren, de menukaart kunnen bekijken en op een eenvoudige manier contact op kunnen nemen. De opgenomen menukaart op de website bevat een aantal categorieën, waaronder borrel, tapas en diner. In een later stadium zal restaurant “De Buren” ook open gaan voor de lunch. 

 

deburenterheijden.nl

Responsive webdesign telefoon Restaurant de Buren Webdesign Restaurant de Buren Responsive webdesign Restaurant de Buren
Hoe dat wij als restaurant De Buren Webvelobment hebben ervaren:  Eva is een jonge enthousiaste onderneemster met een goede kijk op haar vakgebied. Professionele hulp van A tot Z voor het in elkaar zetten van een goed werkende site, wat verder gaat dan alleen wat tekst en foto’s onder elkaar zetten. Eventuele hulp bij het maken van foto’s of leuke stukjes tekst in elkaar zetten of aanpassen is voor Eva ook geen probleem. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en haar manier van werken. Ik kan het u zeker aanbevelen!
- Sander Fuik

wil jij weten of je meer uit je website kunt halen?

Laat nu vrijblijvend jouw website checken op mijn 10 punten-checklist en ontdek direct waarop je site geoptimaliseerd kan worden.

Direct de check aanvragen Ik wil meer weten
Cookies?