Wij gebruiken cookies

Simone Verbeek Organic Art | Inspired by nature

 

Simone van Simone Verbeek | Organic Art heeft ons gevraagd een huisstijl en website te ontwikkelen waarmee zij haar beelden als kunstenaar kan presenteren. Het is voor Simone belangrijk dat de website een goede presentatie geeft van haar werk en voorzien is van de nodige online marketing technieken. Met deze website kan ze nu naamsbekendheid gaan opbouwen in de regio Breda.

Briefing

Simone van Simone Verbeek Organic Art vroeg ons, om op basis van de beelden die zij gemaakt had, een website met een bijpassende huisstijl te maken. Ze wilde een website waarmee ze haar werk op een goede manier kan presenteren. Haar beelden zijn geïnspireerd op de natuur. Het was daarom belangrijk dat dit ook tot zijn recht zou komen in het kleurgebruik van de website. Er moesten ook teksten geschreven worden en foto's gemaakt worden, zodat alles optimaal tot zijn recht zou komen.

Vakkundig heeft Eva met haar team op maat een mooie website gerealiseerd. Met de foto's van twee fotografen en SEO-webteksten van een copywriter ging zij aan de slag met de codering van de website. Daarnaast gaf ze nieuwe informatie over privacybeleid en een CMS-training, zodat ik later zelf tekst en foto's kan aanpassen en updaten. Hoe leuk om steeds dichterbij het eindresultaat te komen en ondertussen als opdrachtgever veel te leren van deze enthousiaste jonge professional.

 

- Simone Verbeek

Doelstelling

Uniek ontworpen

Website waarbij de beelden het verhaal vertellen

Geoptimaliseerd voor Google

Toekomst-proof 

Een cms zodat de klant zelf aanpassingen kan doen

Werkend in veelvoorkomende browsers en smartphones

Voldoen aan de eisen van de AVG wet

Website die een goede presentatie geeft van het werk

   

Resultaat

We hebben voor Simone eerst een huisstijl ontwikkeld die bij de stijl van de beelden past. Vanuit de huisstijl hebben we de website ontworpen. We zijn daarna samen op pad gegaan om de foto’s voor deze website te realiseren. Om ervoor te zorgen dat de website goed gevonden gaat worden in Google hebben we webteksten geschreven. Nu kan Simone haar werk via haar website presenteren en doorgaan met het maken van kunst.

 

simoneverbeek.com

 

 

Wil je ook een beeldende website laten maken? Klik hier voor meer informatie.

Op zoek naar een internetbureau dat het onmogelijke mogelijk maakt?

 
Neem vrijblijvend contact op met onze (web)designer Eva voor een oriënterend gesprek
 
hello@webvelopment.nl
 
+31 6 40 16 55 01