Simone Verbeek | organic art

Kunstenares Simone Verbeek gaf mij de opdracht om haar beeldende kunst te vertalen in een uniek websiteontwerp. Haar beelden zijn geïnspireerd op de natuur en vertellen ieder hun eigen verhaal. Dit verhaal moest terugkomen in het ontwerp van de website. In het ontwerp heb ik ervoor gekozen om zo dicht mogelijk bij Simone te blijven als persoon. Een klassieke look past erg goed. Dit is ook terug te zien in de kleur en het lettertype. We hebben samen voor de kleur groenblauw gekozen, zodat de kleuren van de beelden goed tot hun recht komen. Naast de website heb ik ervoor gezorgd dat er foto’s en teksten gemaakt werden. Zo heeft ook Simone een optimale site!

 

simoneverbeek.com

Logo Simone Verbeek Organic Art Responsive webdesign telefoon Simone Verbeek Organic Art Webdesign Simone Verbeek Organic Art Responsive webdesign Simone Verbeek Organic Art
Vakkundig heeft Eva met haar team op maat een mooie website gerealiseerd. Met de foto's van twee fotografen en SEO-webteksten van een copywriter ging zij aan de slag met de codering van de website. Daarnaast gaf ze nieuwe informatie over privacybeleid en een CMS-training, zodat ik later zelf tekst en foto's kan aanpassen en updaten. Hoe leuk om steeds dichterbij het eindresultaat te komen en ondertussen als opdrachtgever veel te leren van deze enthousiaste jonge professional.
- Simone Verbeek

Hoe gezond is jouw website eigenlijk?

Laat nu vrijblijvend jouw website checken op mijn 10 punten-checklist en ontdek direct waarop je site geoptimaliseerd kan worden.

Direct de gratis check aanvragen Ik wil meer weten