Wood Sensation meer met hout

Wood Sensation had al een website, maar deze was niet meer toereikend. In de loop van de tijd was er een verandering in hun verkoopaanbod gekomen. De oude huisstijl moest in de nieuwe website terugkomen, vooral de kleur blauw moest behouden blijven. Ik heb er in het uiteindelijke ontwerp voor gekozen om de kleur blauw van de oude huisstijl te combineren met een andere kleur blauw. Wood Sensation levert allerlei producten waaronder houten vloeren, meubels en woondecoraties van hout. Zij verkopen voornamelijk aan bedrijven, maar ook particulieren kunnen producten bij Wood Sensation afnemen. Ook dit moest duidelijk op de website terugkomen. Het was ook van belang dat de website in de toekomst nog uitgebreid kan worden. 

 

woodsensation.com

 

Responsive webdesign telefoon Wood Sensation Webdesign Wood Sensation Responsive webdesign Wood Sensation
Via via zijn we bij Webvelopment terrecht gekomen. We hebben Eva leren kennen als een jonge, enthousiaste en kundige meid. Eva denkt mee, komt met goede ideeën die past bij ons bedrijf. Kortom we zijn erg blij met de samenwerking en het product wat Eva heeft gemaakt.
- Fraukje van Est

Hoe gezond is jouw website eigenlijk?

Laat nu vrijblijvend jouw website checken op mijn 10 punten-checklist en ontdek direct waarop je site geoptimaliseerd kan worden.

Direct de gratis check aanvragen Ik wil meer weten