Wood Sensation meer met hout

Wood Sensation gaf mij de opdracht om hun website opnieuw in te richten. Er was al een website, maar de site was verouderd en voldeed niet meer. Ook wilde het bedrijf een nieuw onderdeel aan hun website toevoegen namelijk hun lazerwerken en dit onderdeel moest toegevoegd worden aan de website. Wood Sensation had al een huisstijl waar rekening mee gehouden moest worden. Ik ben op de kleur blauw verder gaan breien. Wood Sensation levert allerlei producten waaronder houtenvloeren, meubels en woondecoraties van hout. Bij Wood Sensation ben je voor hout aan het juiste adres. Zij verkopen voornamelijk aan bedrijven, maar ook particulieren kunnen producten bij Wood Sensation afnemen.

 

woodsensation.com

 

Responsive webdesign telefoon Wood Sensation Webdesign Wood Sensation Responsive webdesign Wood Sensation
Via via zijn we bij Webvelopment terrecht gekomen. We hebben Eva leren kennen als een jonge, enthousiaste en kundige meid. Eva denkt mee, komt met goede ideeën die past bij ons bedrijf. Kortom we zijn erg blij met de samenwerking en het product wat Eva heeft gemaakt.
- Fraukje van Est

wil jij weten of je meer uit je website kunt halen?

Laat nu vrijblijvend jouw website checken op mijn 10 punten-checklist en ontdek direct waarop je site geoptimaliseerd kan worden.

Direct de check aanvragen Ik wil meer weten
Cookies?