E-book 
Test je eigen website!

In dit e-book staan tips om je website te verbeteren op laadsnelheid, vindbaarheid en conversie. Wil jij alles uit je website halen maar weet je niet waarop? Dan is dit e-book de basis om daarmee te starten!

 

Ja, dit wil ik!

Ben je niet tevreden over je website? Vind je dat het beter moet?

Er zijn vaak een paar kleine aanpassingen nodig om een groot verschil te kunnen maken! Ook jouw website kan soms al met behulp van wat kleine aanpassingen een heel stuk beter functioneren! Een goed geoptimaliseerde website wordt steeds belangrijker! Maar waarom? Hieronder wat feiten die goed zijn om te weten:

 

star 94% van de website bezoekers stopt met het vertrouwen van een website als deze nog een gedegradeerd webdesign heeft.
star

75% van de website bezoekers geeft toe dat zij de geloofwaardigheid van een bedrijf beoordelen op basis van hun website-ontwerp.

star

39% van de website bezoekers stopt met het gebruiken van een website als afbeeldingen niet worden geladen of als het te lang duurt.

star

1/3 van het gehele internet loopt achter op de technieken die gebruikt worden en/of het design dat gebruikt wordt.

star

85% van de website bezoekers vindt dat de mobiele website van een bedrijf net zo goed of zelfs beter moet functioneren dan de desktopversie.

 

In dit e-book staan tips over hoe jij je website kan verbeteren op laadtijd, vindbaarheid en conversie. Lees snel verder, zodat jij het optimale uit je website kan halen!

 

Vraag hiernaast het GRATIS
e-book: test jouw website aan!

En kom er direct achter waarop jouw website nog verbeterd kan worden.

 

Wat zijn de voordelen?
star Altijd op te vragen
star Vrijblijvend
star De eerste stap naar een optimale website
star Er direct achterkomen waar je website op verbeterd kan worden.
.