Nieuwe website laten maken

Wil je een nieuwe website laten maken? Dan ben je bij Webvelopment aan het juiste adres. Een nieuwe website maken, doe ik helemaal op maat. Van ontwerp tot ontwikkeling. Met als resultaat: een gebruiksvriendelijke website, die goed vindbaar is in de zoekmachines en perfect functioneert op ieder apparaat. Ontdek hier hoe ik te werk ga.

Stap 1: de nieuwe website ontwerpen

Een nieuwe website maken, begint met een design. Bij het ontwerp let ik erop dat de structuur overzichtelijk is. Zodat de bezoeker weet waar die moet zijn. Daarnaast kies ik passende kleuren om de juiste doelgroep aan te spreken. En ik denk goed na over een lettertype dat iedereen kan lezen. Ook belangrijk is om ervoor te zorgen dat afbeeldingen van voldoende kwaliteit zijn, dat geeft je website een professionele uitstraling.

 

Kortom: ik ontwerp websites op zo’n manier dat ze de bezoeker wél aanspreken. Daarbij stem ik design en functionaliteit optimaal op elkaar af. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer je kiest voor Webvelopment. Ik gebruik namelijk geen standaard formats, maar codeer alles zelf. Zo krijg je een unieke website die aan al je wensen voldoet. Wil je jouw nieuwe website door mij laten ontwerpen? Neem dan contact met me op

Stap 2: nieuwe website ontwikkelen

Als we samen het ontwerp van je website hebben bepaald, is het tijd om de nieuwe website te ontwikkelen. Bij ‘webdevelopment’ zet ik de functionaliteit van je website voorop. Ik zorg ervoor dat alles optimaal werkt. Zodat de kans groter is dat je website goed vindbaar is en de bezoeker langer op je website blijft. Daarnaast zorg ik ervoor dat alles goed leesbaar is in diverse browsers en op verschillende apparaten.

  

Bij het ontwikkelen van een website, komt nog veel meer kijken. Zo zorg ik er ook voor dat de pagina’s snel laden en alle knoppen doen wat ze moeten doen. Verder beveilig ik je website, zodanig dat de persoonlijke gegevens van je klant niet zomaar op straat komen te liggen. Dit alles helpt jou om nieuwe klanten aan te trekken, je bereik te vergroten en je imago te versterken. 

Stap 3: nieuwe website maken en optimaliseren

Als je besluit jouw nieuwe website te laten maken door mij, dan mag je ervan uitgaan dat de site optimaal scoort op het gebied van vindbaarheid, functionaliteit en conversie. Daar besteed ik de nodige aandacht aan tijdens het ontwikkelen van de nieuwe website, maar ik controleer dit ook nog eens goed in de laatste stap voordat ik hem oplever. Een nieuwe website maken en optimaliseren gaan dus hand in hand. 

 

Heb je al een website, maar werkt het huidige ontwerp niet goed? Dan is het niet altijd nodig om meteen een hele nieuwe website te laten maken. Als je website slecht vindbaar is, de bezoeker snel afhaakt, of er weinig conversie uitkomt, kan ik dat vaak oplossen met wat kleine aanpassingen. Neem in dat geval even een kijkje bij mijn dienst ‘weboptimization’. Eerst weten wat er beter kan? Vraag dan vast mijn website gezondheidscheck aan en ontvang gratis advies. 

 

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Op deze pagina leg ik alles uit!

Hoe gezond is jouw website eigenlijk?

Laat nu vrijblijvend jouw website checken op mijn 10 punten-checklist en ontdek direct waarop je site geoptimaliseerd kan worden.

Direct de gratis check aanvragen Ik wil meer weten