Een optimaal functionerende website

Voor de zoekmachines heb je een optimale website als je website in techniek en design goed opgebouwd is.  Als je site snel en interessant is, zal de bezoeker langer op jouw website blijven.  Als je website gevonden wordt, snel is en conversie oplevert heb je alle factoren voor een optimale website. Of het nu gaat om het ontwerpen, bouwen of optimaliseren, je bent bij Webvelopment aan het juiste adres.

Laptop op het bureau

Een haperende website?

Hoe vervelend is het als je website er een eeuwigheid over doet om te laden of dat de bezoeker op een knopt klikt, die helemaal niet werkt. Je wilt natuurlijk niet dat de persoonlijke gegevens van je klant op straat komen te liggen, omdat je website niet goed beveiligd is. Of je website wordt helemaal niet gevonden. Heb jij het idee dat jouw website hapert? Ik zorg voor een optimale website waarmee je nieuwe klanten aantrekt, je bereikbaarheid vergroot en je imago versterkt. 

 

Een geoliede website?

Een uniek ontworpen site is natuurlijk mooi, maar de functionaliteit van je website is minstens zo belangrijk. Als je website optimaal werkt, is de kans groter dat je website goed gevonden wordt en dat de bezoeker langer op je site blijft. En je wilt vanzelfsprekend dat je website goed leesbaar is in veelvoorkomende browsers en op smartphones. Als je aanpassingen wilt doen kan dat met het gebruiksvriendelijk CMS. Ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt. Wil je een website laten ontwerpen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Heb je een website nodig of wil je een bestaande verbeteren? Ik maak een website op maat die aansluit bij je wensen en budget. Webvelopment biedt een goede service. Niet alleen voor nu, maar ook voor later!

Hoe gezond is jouw website eigenlijk?

Laat nu vrijblijvend jouw website checken op mijn 10 punten-checklist en ontdek direct waarop je site geoptimaliseerd kan worden.

Direct de gratis check aanvragen Ik wil meer weten